Nyheter:

 

 

Gunn-Irene Nicolaisen     post@gunn-irene.no

tlf 93006304 

Jeg er Tvilling med Vektascedant og månen  i  Vannmannen.  Jeg har jobbet innenfor bransjen i mange år og har astrologi, clairvoyant reading, og tarot som mine hovedområder. Jeg tar konsultasjoner både på telefon og ved personlig frammøte. Jeg holder til i Østfold, men har også mulighet for å jobbe i Oslo dersom det er ønskelig.  Jeg jobber med ulike teknikker. Ved en Clairvoyant reading  leser jeg den informasjonen som ligger i ditt aura og energilag. All informasjon ligger lagret i oss, det kan være veldig oppklarende å bli lest på denne måten.  Man kan ofte kjenne at ting faller på plass inni en selv. En reading er en konsultasjon i seg selv. Jeg jobber med energiene dine og du mottar healing samtidig som jeg leser deg.

 

En astrologisk konsultasjon med deg betyr at jeg setter opp horoskopet ditt og ser på det som du ønsker å få belyst. Dette er informativt på den måten at vi kan se på ulike temaer i livet ditt. Hva skjedde, hva ligger der i de ulike fasene i livet ditt, og hvorfor er ting som de er? Er du inne i en periode hvor du syns ting er frustrerende kan vi se litt på når det kan forventes å bedre seg. Hvordan kan du jobbe deg gjennom det som ligger der slik at du kan vokse i prosessen. Jeg jobber clairvoyant også under disse konsultasjonene. Å få litt mer innsikt i seg selv kan være oppklarende.

 

Jeg legger også tarot. Det er en metode jeg bruker mest på telefon. Da legger jeg kort og tjuner meg inn på energiene dine via stemmen din. Jeg tyder kortene men får også opp bilder som følger energien din. Jeg har størst fokus på hva som ligger der i nuet og hva du selv kan gjøre for å komme deg videre. Det er ofte sterkest effekt å kunne ta beslutningene selv utfra informasjon som kommer opp, enn bare å skulle bli fortalt hva som skal skje. Det kan lønne seg å sitte i førersetet i eget liv. Men av og til mister man retningen og oversikten. Da kan det være godt å få forklart litt om veien man kan ta for å få best mulig glede ut av livet sitt.

 

Jeg holder tarotkurs på nettet for den som ønsker å lære å bruke det kraftige   verktøyet som tarotkortene er.  Du kan studere tarot hjemme i din egen stue i fred og ro dersom du måtte ønske det. Eller du kommer til Son for å treffe andre med samme interesse, hvis du har mulighet for det. Valget er ditt :-)!

 

Jeg har utdannet meg på disse områdene:

 

Astrolog ved astrologiskolen Herkules (3- årig)                                                      Klassisk og esoterisk astrologi

 

Sertifisert terapeut ved Akashaskolen (4- årig)                                               Clairvoyant reading, intuisjon, chakrahealing, spaceclearing, kommunikasjon    og personlighetspsykologi

 

Den Nordiske Astrologiskolen (1 + 3 år)                                                    

Tarotkurs med gjennomgang, - og dypere arketypisk tolkning av tarotkortene, samt klassisk astrologi.

 

Reikihealing                                                                                                                        Healing, første og andre grad av The Usui System of Natural Healing

 

Jeg er medlem og godkjent healer av Det Norske Healerforbundet

 

 På bakgrunn av dette har jeg fått litt erfaring fra media:

     Aftenposten

     Akershus Amtstidene

     Vestbynytt

      Gjest på Chill/Viasat 4

      NRK P1/ Balsam

      NRK Østlandsendingen

      Spåsonen i TV2xtra (fast 1/2 år)

      Intervju i Smaalendenes avis

 

I tillegg har jeg engasjert meg innenfor Norsk Astrologisk forening, hvor jeg har sittet i styret de siste årene. En av mine funksjoner har bla vært som redaktør av tidsskriftet Astrologisk Forum.

 

   Mer info på:  www.gunn-irene.no    

                 

Astrologidamene.no © 2008 • Privacy Policy •